A mai naptól már elérhető iOS és Android eszközökön az Octopath Traveler: Champions of the Continent

2022. július 26.
4.3431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Square Enix pixelgrafikus, oldalnézetes JRPG kalandjátéka a mai naptól globálisan, ingyenesen elérhető, Google Play Áruházból és az App Store-ból már lehet is tölteni a programot.

Aki esetleg nem ismerné, az Octopath Traveler: Champions of the Continent a népszerű JRPG, az Octopath Traveler előzménye, spin-off epizódja. Ismét visszatérünk Orsterra földjére, ahol is a kiválasztottként megpróbáljuk visszaszerezni az Isteni Gyűrűknek nevezett nyolc mitikus tárgyat. A játék sztorija az előző részhez hasonlóan több darabból tevődik össze, viszont a készítők állítása szerint a különböző részek jobban kapcsolódnak egymáshoz, mint korábban.

A harc az Octopath Travelerhez hasonlóan ugyanúgy körökre osztott, viszont a mobilos verzióban egyszerre nyolc karakter is harcolhat a csatatéren. Csapatunk tagjai más és más tulajdonságokkal, képességekkel rendelkeznek, a játék indulásától kezdve összesen 64 utazó közül választhatunk majd.

Utunk során temérdek kincs, megoldandó rejtély, legyőzendő ellenfél vár majd ránk, gyönyörű pixelart látványvilággal és fülbemászó dallamokkal karöltve. A játék a mai naptól mindenki számára ingyenesen elérhető Android és iOS rendszereken, a JPRG stílus szerelmeseinek és az eredeti játék rajongóinak szerintem mindenképpen érdemes tenniük vele egy próbát.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

zsenikém

1 éve, 10 hónapja és 15 napja

Brutál hangulatos!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 16 napja

Nagyon minőségi game!

válasz erre