A Mobius Final Fantasy-ban már karácsony van

2016. december 04.
7.5981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Square Enix úgy határozott, hogy már most, december elején elindítja a Mobius Final Fantasy karácsonyi eseménysorozatát, aminek részeként rögtön három speciális kampány is vár a kérdéses mobiljáték kedvelőire.

Az első a sorban a Welcome Back Campaign lesz, amely december 30-ig várja a játékosokat, és az aktívokat 20 képesség jeggyel jutalmazza, míg a 30 napja be nem lépett játékosokat, valamint az új tagokat az első fejezet és a turorial végigjátszása után egy speciális Mobius Gift Box-szal.

A második karácsonyi esemény a Free Summon Campaing névre hallgat, egészen december 20-ig fut majd, és mindössze annyit kell tenni hozzá, hogy a felhasználók a kérdéses időpontig belépnek a játékba, amennyiben pedig így tesznek, december 24-ét követően nyolc ingyen summont tölthetnek le maguknak.

A harmadik és egyben utolsó karácsonyi esemény a Holiday Webpage Share Campaign lesz, amely szintén december 20-ig tart, és minél többször osztjuk meg az ünnepi esemény weboldalát, annál több ritka frissítései alapanyagot gyűjthetünk be általa 30 képesség jegy társaságában.
1 hozzászólás

Gólem

8 éve, 3 hónapja és 6 napja

Nem ölök bele időt, pedig ez a játék nagyon él, az látszik.

válasz erre