A népszerű csataszimulátor, a Totally Accurate Battle Simulator Android és iOS platformokra is ellátogat

2022. július 26.
1.2321
A kínai XD által kiadott, ragdoll harcosokat egymásnak eresztő csataszimulátor, a Totally Accurate Battle Simulator PlayStation 4, Xbox One és PC-s platformok után végre mobilokra is érkezik.
 

A koncepció nincsen túlbonyolítva, különféle korokból származó rongybaba katonákat eresztünk egymásnak, az összecsapást pedig premier plánból nézhetjük végig. Könnyen előfordulhat tehát, hogy kőkorszaki bunkókkal felszerelt ősembereket eresztünk neki a modern, huszadik századi fegyverekkel, tankokkal felszerelt katonáknak, csak és kizárólag a fantáziánk szab határt. A fantasy világoktól kezdve az ősi korokon át több mint 100 egyedi osztály áll a rendelkezésükre, továbbá a karakter készítő funkcióval a saját őrült ötleteinket is megvalósíthatjuk.

A játékot játszhatjuk egyedül, gép ellen, de akár online PVP meccseket is indíthatunk a barátaink ellen. A Totally Accurate Battle Simulator kifejezetten népszerű a játékosok körében, tavaly pl. a legmagasabbra értékelt játék volt Steamen. Pontos megjelenési dátumot még nem tudunk, viszont bízom benne, hogy hamarosan az Android és iOS platformokon is megtapasztalhatjuk majd a játék sötét humorát.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Molnargabor2721

1 hete és 6 napja

Már nagyon várom a pc-s verzió is nagyon tetszik. Kiváncsi vagyok telón milyen lesz. Remélem minnél hamarabb kijön

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 2 napja

Baromi jól néz ki!

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 2 napja

Hát ezt várom, elég egyedi.

válasz erre

Bencus86

2 hete és 2 napja

Nem ismertem egyáltalán.

válasz erre

Mendez

2 hete és 3 napja

Elég beteg játéknak tűnik. Tetszik.

válasz erre