A Netflix idén 40 játékkal bővítené a mobilos kínálatát

2023. március 20.
42.2651
A Netflix nem tervezi, hogy a közeljövőben lassítana a játékokkal kapcsolatos törekvésein, a cég mobiljáték-könyvtára már 55 címet számlál és idén mintegy 40 további játékkal tervezik bővíteni.

A vállalat ezek közül néhány címet már elárult, köztük a Terra Nilt és a Paper Trailt, valamint három exkluzív játékról is megállapodott a Ubisofttal. Szintén ismert, hogy még idén megjelenik a Too Hot to Handle: Love is a Game, amely az azonos nevű valóságshow-n alapul.

Ami a távolabbi jövőt illeti, a Monument Valley-sorozat 2024-ben lesz elérhető a Netflix előfizetői számára és tervben van egy játék, amely egy be nem jelentett, hamarosan megjelenő Netflix IP-n alapul. Összességében a Netflix 70 játékot fejleszt partnereivel, 16 pedig a belső stúdióiban készül, az utóbbiak többsége még nagyon korai stádiumban van.

A Netflix azt ígéri, hogy 2023 hátralévő részében minden hónapban új játékokat ad ki, köztük "indie kedvenceinket, díjnyertes slágereket, RPG-ket, narratív kalandjátékokat és puzzle-játékokat".
5 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nagyon királym egyre inkább kedvelem a Netflixet.

válasz erre

Chico

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ejha. Biztos minőségi játékok lesznek.

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nem semmi vállalás!

válasz erre

peter97

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ejha! Keményen hangzik, de hajrá!

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Aaaaaaz komoly!!!!

válasz erre