Advertisement

A Platinum Games boszorkánya, Bayonetta hamarosan a Last Cloudiába is ellátogat

2023. január 21.
4.1081
Az Aidis csapata egy vadiúj kollaborációt jelentett be a pixelgrafikus szerepjátékukhoz, a Last Cloudiához, ezúttal a Platinum Games és a SEGA kultikus hack and slash kalandjából, a Bayonettából érkeznek majd vendégszereplők a mobilos játékba.
Advertisement

A Devil May Cry V event után ismét egy izgalmas kollaborációval bővül a Last Cloudia, január 26-án ugyanis kezdődik a Bayonetta témájú esemény a pixelgrafikus szerepjátékban. A részletek egyelőre még nem ismertek, nagy valószínűséggel a Platinum Games kultikus hack and slash játékából ellátogat majd a mobilos RPG-be a főhős, Bayonetta, aki előszeretettel irtja a különféle angyali és démoni teremtményeket.

A boszi mellett további karakterekre is számíthatunk, Bayonetta hű társa, Jeanne, valamint hősnőnk metora, Rodin is nagy valószínűséggel ellátogat hamarosan a Last Cloudiába. Sokáig nem is kell találgatnunk, hiszen hamarosan egy livestrem keretein belül lerántja a leplet az Aidis csapata az event részleteiről. Az élő adás január 24-én, hajnal 4-kor kezdődik, a játék hivatalos YouTube csatornáján tudjátok nyomon követni az eseményeket.

Nézd nagyban ezt a videót!





Advertisement
2 hozzászólás

peter97

2 hónapja, 2 hete

De laza.

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 2 hete

Az igen! Micsoda crossover!

válasz erre