A Propaganda Inc. című játékban az egész világ felett átvehetjük majd az irányítást

2023. január 03.
56.4421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Error 300 csapata egy izgalmas menedzserjátékot dob hamarosan a piacra Propaganda Inc címmel, a point and click játékban egy saját birodalmat építhetünk fel és menedzselhetünk majd, miközben kizsákmányoljuk a dolgozóinkat.

A Propaganda Inc. egy "egyszerű" feladattal bíz meg minket, a hatalmunkat és a vagyonunkat kell majd folyamatosan növelnünk, miközben kiterjesztjük a birodalmunk határait. Természetesen ahogyan a cím is sejteti, egy kiterjedt propagandagépezetet építhetünk majd fel, amivel manipulálhatjuk és durván kizsákmányolhatjuk majd a munkásainkat. Egy központi épületben lesz a bázisunk, a célunk pedig meggyőzni az utca emberét az igazunkról.

Idővel különféle fejlesztéseket is kioldhatunk, az ország elnökévé, sőt, a világ urává is válhatunk. Az út idáig természetesen nem lesz egy sétagalopp, minden piszkos trükköt és eszközt be kell majd vetnünk a siker érdekében. A Propaganda Inc. teljesen ingyen elérhető, természetesen egy kis plusz pénzért cserébe gyorsabban fejlődhetünk. A játék Android és iOS eszközökön egyaránt elérhető lesz, a Google Play Áruházban és az App Store-on szerezhetjük majd be a játékot.

2 hozzászólás

Mendez

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Jól hangzik!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 23 napja

Ez a nekem való game! mosolygó smiley

válasz erre