A Roland Garros hivatalos mobiljátéka is a Tennis Clash lett

2023. január 29.
60.6241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Wildlife Studios bejelentette, hogy 2025-ig meghosszabbítja a Fédération Francaise de Tennis (FFT, Francia Teniszszövetség) licencszerződését, így a Tennis Clash lett a Roland Garros hivatalos mobiljátéka.

A fejlesztők és az FFT először 2022 elején kötött megállapodást, azóta 238 ezer játékos vett részt 1,66 millió virtuális mérkőzésen. A két fél reméli, hogy ezt a lendületet a jövőben is folytatni tudják és együttműködve a legjobb tenisz- és esport-élményeket kínálják a játékosoknak. Ayuemic Labaste, a Roland Garros nemzetközi fejlesztési vezetője így értékelt:

A Wildlife Studios-al való együttműködés 2022-ben kulcsfontosságú volt ahhoz, hogy az eTennis versenyünket a következő szintre emeljük. Együtt egy tartalmas Roland Garros-élményt kínáltunk a Tennis Clash közösségének, amelynek legjobb játékosai kvalifikálhatták magukat a nagydöntőnkbe. 2023-ban még tovább megyünk, alig várom, hogy elindítsuk ezt az új kiadást!


A 2023-as Roland-Garros eSeries-ben a játékosok a világ minden tájáról versenyezhetnek abban a reményben, hogy helyet szereznek a május 26-i párizsi Roland Garros helyszínén zajló nagydöntőre. Az FFT-vel történő bejelentés a Tennis Clash és az Australian Open között folyamatban lévő együttműködés közepette történt.

3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 24 napja

Be****ás hogy ilyen is van.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 24 napja

Hát ez milyen király már! meglepett smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 3 hónapja és 25 napja

Az de kemény. meglepett smiley

válasz erre