A tenger mélyére látogatunk el a Mario Kart Tour hamarosan érkező frissítésében

2023. február 05.
4.3311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nintendo mobilos gokart játéka, a Mario Kart Tour hamarosan friss tartalmakkal bővül, érkezik ugyanis pár napon belül az Exploration Tour névre hallgató frissítés, amiben új kinézetek, skinek, valamint egy vadiúj pálya is vár ránk.

A januári Winter Tour esemény lassan a végéhez közeledik a Mario Kart Tour-ban, a Nintendo gyorsan be is jelentette a következő nagy tartalmi csomagot a mobilos gokart játékukhoz, ami a roppant beszédes Exploration Tour névre hallgat. A frissítéssel vadiúj Mii Racing skinek, kinézetek, új gokartok és új tárgyak is érkeznek, valamint egy meglepetéssel is készülnek nekünk a fejlesztők, sőt, új helyszínekre is ellátogatunk majd.

Az igazi nagy durranás ugyanis a vadiúj pálya, a Piranha Plant Cove lesz, ami a tenger alá kalauzol majd el minket. Hangulatában a régi Indiana Jones filmeket idézi meg a víz alatti templomokkal, természetesen számos veszély és csapda is leselkedik majd ránk. Az újdonságokra nem is kell olyan sokat várnunk, az Exploration Tour magyar idő szerint február 8-án, szerda reggel rajtol majd el számos újdonsággal és meglepetéssel karöltve.

Nézd nagyban ezt a videót!





2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Jópofa pálya lesz.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Még mindig paytowin a cucc?

válasz erre