A The Rising of the Shield Hero hőseivel bővült ki a Seven Deadly Sins: Grand Cross

2022. november 09.
4.7081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A verekedős RPG, a Seven Deadly Sins: Grand Cross közös együttműködésbe kezdett a The Rising of the Shield Hero című animével, az event keretein belül pedig a sorozat hősei ellátogatnak a bunyós játékba, amibe új tárgyak és rengeteg jutalom is érkezett.

A The Seven Deadly Sins: Grand Cross ismét egy tartalmas frissítéssel bővült, ezúttal a népszerű anime, a The Rising of the Shield Hero karakterei látogatnak el a mobilos RPG-be. Az anime ominózus karakterei, [Shield Hero] Iwatani Naofumi, Raphtalia, Filo és Kazayama Kizuna kerültek be az új frissítéssel, természetesen a sorozatból ismerős képességekkel és mozdulatokkal.

További jó hír, hogy 7DS X Shield Hero Pick Up Draw esemény során egy garantált SSR hős üti majd a markunkat, emellett a 7DS X Shield Hero Special Mission küldetések teljesítéséért cserébe további jutalmak, crossover ticketek és az SSR [Hunting Hero] Kazayama Kizuna hős húzható be teljesen ingyenesen.

További tennivalókat is tartogat az event, a 7DS X Shield Hero Event Boss Battle eseményen további értékes jutalmakat zsákolhatunk be, amennyiben sikerül legyőznünk a Kyo Ethnina névre hallgató boss-t a The Rising of the Shield Hero animéből.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Marha **** game, nagyon rühellem.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 4 hónapja és 25 napja

Marha sok crossover van ebben a játékban. meglepett smiley

válasz erre