Advertisement

A The Rising of the Shield Hero karaktereivel bővült ki a The Alchemist Code

2022. november 28.
4.0841
Kollaborációba kezdett a stratégiai szerepjáték, a The Alchemist Code a népszerű sorozattal, a The Rising of the Shield Hero-val, az együttműködés keretei között a sorozat karakterei és számos limitálti ideig elérhető esemény érhető el a játékban.
Advertisement

Egészen december 7-ig a körökre osztott JRPG-ben, a The Alchemist Code-ban elérhető a The Rising of the Shield Hero event, amely során a sorozat ominózus karakterei, Naofumi, Raphtalia, Filo, Glass és Fitoria is elérhetőek, mint játszható karakterek. Emellett számos limitált ideig elérhető esemény, event vár majd ránk, a küldetések teljesítéséért cserébe pedig Collaboration Unit Soul Shardokat zsákolhatunk majd be.

További jó hír, hogy az event ideje alatt a The Second Princess of Melromarc karakter ingyen a miénk lehet. Bejelentkezési bónusz, napi küldetések és egy Alchemia Port Raid esemény is vár majd ránk, amiben egy apokaliptikus katasztrófát próbálunk majd megállítani hőseinkkel. Emellett ha megküzdünk a különféle Soul Eater szörnyek ellen, értékes jutalmakat is zsákmányolhatunk a körökre osztott szerepjátékban.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Rendesen rühellem ezt a játékot.

válasz erre

Chico

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Rálesek majd.

válasz erre

peter97

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Fú ez de **** párosítás.

válasz erre