A TikTok is beléphet a mobiljátékos piacra

2022. május 22.
68.0521
A TikTok állítólag a legújabb közösségi médiaóriás, amely a legújabb jelentések szerint a játékpiacra akar betörni - e cél elérése érdekében a TikTok tulajdonosa, a ByteDance állítólag teszteli a játszható játékok bevonását az alkalmazásba, bár ezek a tesztek egyelőre csak egy régióra korlátozódnak.
 

Sem a TikTok, sem a tulajdonosa nem tett hivatalos bejelentést a játékszférába való bekerülésre vonatkozó tervekről. A TikTok állítólagos szerencsejáték-ambícióiról szóló jelentés a Reuters-től származik, amely a héten azt állította, hogy a közösségi médiaplatform alkalmazáson belüli játékokat tesztel Vietnamban.

Bár Vietnamban már elkezdődött a teszteken keresztül, és az Egyesült Államokban jelenleg is létezik néhány "játék", mint például a Zynga Disco Loco 3D-je, a Reuters szerint a tervek szerint a TikTok-on keresztül a játékokat szélesebb körben, konkrétan Délkelet-Ázsiában is szeretnék elterjeszteni.

Amikor a Reuters megkereste a TikTokot, hogy kommentálja a hírt, a TikTok megerősítette, hogy valóban teszteltek játékokat valamilyen formában az alkalmazáson.
4 hozzászólás

SamsungFan

3 hónapja, 3 napja

Hogy mivaaaaaaan?????

válasz erre

Chico

3 hónapja, 4 napja

Gondolom olyan lesz mint a Netflixes cucc, pár dolog fut aztán annyi. Csak ők kérnek is majd valami kis pénzt vagy majd a játékbeli vásárlásokból szereznek bevételt.

válasz erre

fonemaker

3 hónapja, 4 napja

Hát ők aztán nagyon hiányoznak.

válasz erre

Bencus86

3 hónapja, 4 napja

De minek?

válasz erre