A túlélésért küzdhetünk a Tomorrow című mobiljátékban

2023. március 27.
7.0581
A Tomorrow, a Rage Quit Games LLC által fejlesztett multiplayer túlélő cím elérhető mobilokra, melyben élelemért kell küzdenünk, házat építenünk, fegyvereket készítenünk és megvédeni magunkat a mutáns lényektől.

A Tomorrow egy olyan kalandba kalauzol el a 2040-es évben, ahol a túlélési ösztöneinket teszik próbára. A bolygót radioaktivitás fertőzi, az emberek azért harcolnak, hogy olyan életet élhessenek, mint régen, így a játék célja az élelemért való küzdelem, a menedék megtalálása és az önvédelem.

Miután létrehoztuk saját karakterünket, elkezdhetjük a kalandot, egyesíthetjük erőinket a barátainkkal, vagy részt vehetünk PvP csatákban. Elkészíthetjük saját fegyvereinket és kiegészítőinket, valamint építhetünk új házat, miközben gyűjtögetünk, vadászunk és főzünk.

Frissítés március 27, 20:45 Figyelem! A hír megjelenése után a fejlesztők visszavonták a letöltési lehetőségeket mindkét platformon. Valószínűleg a helyzet csak átmeneti, így akár órákon, de maximum napokon belül az alábbi linkeken újra elérhető lesz a játék!

A Tomorrow letölthető a Play Áruházból és az App Storeból is.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Mendez

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hát rohadjanak meg.

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Menjenek ezek is a *******. Mit variálnak a letöltéssel????

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hát sajna még most sem megy.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

De ****a game!

válasz erre