A Twelve Minutes és az Immortality is érkezik hamarosan mobilokra

2022. július 23.
20.5431
A népszerű streaming-szolgáltató, a Netflix mobiljátékos kínálatát fogja erősíteni a két program, emellett további két cím, a Netflix Heads Up! és a Rival Pirates is elérhető lesz a platformon augusztustól.
 

Pontos dátumot még nem tudunk mondani, előreláthatólag augusztusban fog érkezni a négy játék Netflixre. Elsőként az Annapurna Interactive programja lesz elérhető, a Twelve Minutes időhurkos, narratív kalandja James McAvoy, Daisy Ridley és Willem DaFoe főszereplésében egy igazi indie gyöngyszem, amit a single player játékok szerelmeseinek kár lenne kihagyniuk.

A következő játék, az Immortality szintén egy narratív játék lesz, ami augusztusban jelenik meg mobilokra, PC-re és konzolokra is egyaránt. A full-motion technológiát használó játékban egy kitalált színésznő, Marissa Marcel eltűnése után nyomozunk majd, miközben különféle puzzle elemek, megoldandó rejtélyek várnak majd ránk.

A további két érkező játék pedig a Heads Up! és a Rival Pirates. Az előbbi egy klasszikus party játék feldolgozása, netflixes köntösbe bújtatva, a Rival Pirates pedig egy 3D-s akció-kaland, amiben tengerre szállunk és kalóznak állunk majd. Impozáns lesz tehát a következő hónapban a Netflix mobiljátékos kínálata, szerintem mindenki megtalálja majd a neki tetsző játékot.
3 hozzászólás

Bencus86

2 hete és 5 napja

Immortality kifejezetten várós!

válasz erre

fonemaker

2 hete és 5 napja

Mondjuk ezek eleve mobilra kellett volna készüljenek.. egyik sem egy nagygépes cím.

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 5 napja

Nagyon király. És gondolom ezek is ingyen lesznek, mert Netflix ugye?

válasz erre