A Zynga több mobiljátékában elkezdődött a Valentin-nap

2024. február 08.
6.9501
A Zynga a szerelem ünnepére emlékezve számos Valentin-napi eseményt indított a játékok széles választékában, ezek a bájos összejövetelektől kezdve a kincsvadászatig biztosan elvarázsolnak bennünket.

Az eventek és tennivalók széles skálájával várnak a Zynga mobilcímei. A Dragon Cityben összerakhatunk egy ősi történetet azáltal, hogy feloldjuk a jutalmakkal teli mesekönyveket február 19-ig; a FarmVille 3-ban március 2-ig Ginnynek köszönhetően tárcsázhatjuk szeretteinket és kifejezhetjük szeretetünket.

A FarmVille 2: Country Escapeben egy összejövetelen vehetünk részt február 14-26. között; a FarmVille 2: Tropic Escapeben egyedi Valentin-napi díszt szerezhetünk a szigetre. A Harry Potter: Puzzles & Spells-ben február 29-ig különleges jutalmak várnak ránk; a Merge Dragons!-ban február 16-ig a Goldenheart sárkányt gyűjthetjük be.

A Monster Legends-ben bemutatkoznak a Lovestruck és a Shakespearante nevű lények; a Top Troops február 14-17. között speciális kláncsomagokat kínál. Végül, a Words With Friends 2-ben a Super Scoreral, a legújabb játékmóddal találkozhatunk.
2 hozzászólás

Chico

2 hete és 4 napja

Hát, ezek közül egyiket se tolom...

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 4 napja

Jajj de cuki. röhögő smiley

válasz erre