Ajánlatokkal bombáznak az Octopath Traveler: Champions of the Continentben

2023. január 30.
59.8131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Több mint fél évvel a játék megjelenése után a Square Enix egy új frissítéssel, látszólag a semmiből egy ajánlatokkal teli oldalt adott az Octopath Traveler: Champions of the Continenthez.

Az ún. offerwall egy nemrég kiadott frissítéssel jelent meg, ami lehetőséget ad a játékosoknak, hogy egy csomó játékbeli kérést teljesítsenek drágakövekért cserébe. A legtöbb ilyen kérés kivisz a játékból és kérdőívek kitöltésére, IQ-teszt megvásárlására, vagy borotválkozási eszközök vásárlására invitál.

Sok rajongó elégedetlen az ajánlatok bevezetésével, a Redditen olyanokat írtak, hogy a Square Enix ragaszkodott a fukarsághoz és ezeket az "ingyen rubinokat" mégis valamihez kötötték, sőt egyesek azt is közölték, hogy más RPG-re váltanak emiatt. Az ajánlatokat azért vetik meg annyira, mert a játékosok számára a fejlesztő kapzsiságának érzetét keltik, ráadásul az ajánlatok kissé követelőzőek és nevetségesek is lehetnek, akárcsak ebben a szituációban.

megjelenése után a Square Enix egy új frissítéssel, látszólag a semmiből egy ajánlatokkal teli oldalt adott az Octopath Traveler: Champions of the Continenthez.'>
3 hozzászólás

peter97

1 éve, 3 hónapja és 25 napja

Nincs ebben semmi, minden játék ilyen.

válasz erre

Chico

1 éve, 3 hónapja és 25 napja

Nem lepődöm meg... Várható volt.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 25 napja

Semmi nincs ingyen, az a helyzet. mosolygó smiley

válasz erre