Állítólag néhányan már kipróbálhatták a Valorant Mobile béta változatát

2022. szeptember 20.
7.9281
Nagy volt a csend a Riot Games taktikai lövöldözős játéka, a Valorant Mobile körül, pletykák és kiszivárgott információk alapján viszont úgy tűnik, hogy néhány szerencsés már ki is próbálhatta a játékot.
 

A Valorant Mobile bejelentése óta nem sok mindent hallottunk a programról, egy kiszivárgott Google Play Store kép alapján viszont úgy tűnik, hogy jól halad a játék fejlesztése, már javában zajlik egy zártkörű béta teszt, amire a Riot meginvitált néhány szerencsés játékost.

A Google Play link természetesen azóta nem érhető el, a szivárogtatók szerint egy nagyon korai build próbálható ki a béta során. A bejelentést követően utoljára a kínai béta teszt során hallottunk a játékról, a kínai játékosok beszámolói szerint majdnem olyan élmény játszani a Valorant mobilos portjával, mint a nagygépes verzióval.

Könnyen előfordulhat, hogy a Riot titokban már teszteli a játékot, igazából egy béta teszt bejelentésnek mi csak örülni tudnánk. Természetesen amint vannak új infóink a játékról, azonnal beszámolunk róla majd nektek.

2 hozzászólás

fonemaker

1 hete

Pffff miért nincs belőle normális béta?

válasz erre

Jó nekik.

válasz erre