Álomrajtot vett a Summoners War: Chronicles

2023. március 16.
45.2021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az MMORPG a megjelenés óta eltelt kevesebb mint egy hét alatt több mint ötmillió játékost gyűjtött össze, a sorozat harmadik része pár napja jelent meg és ilyen rövid idő alatt 110 ezer egyidejű felhasználóval büszkélkedhet PC-n és mobilokon.

Alig egy hét alatt a Summoners War: Chronicles gyorsan a rajongók kedvencévé vált mobilokon és még a Steam Progression Chartja is a Chronicles-t látta az élen és máris a Valve egyik legkelendőbb játékának számít. Maga a franchise mindig is jó fogadtatásban részesült, már több mint 180 millió letöltést értek el.

A Chronicles már most a toplisták élén áll Németországban és Franciaországban, sőt, az utóbbiban a Steam első helyét is elérte. Eun-jae Lee, a játék producere így értékelt:

Bízom benne, hogy a Chronicles nagy megelégedettséget fog okozni nektek, ami a játék kiteljesedését és élvezetét illeti. Hosszú távon folytatjuk a játék minőségi ellenőrzését és szándékunkban áll a lehető legtöbbet kommunikálni az európai játékosokkal, hogy továbbra is elégedettek legyenek velünk.


2 hozzászólás

Chico

1 éve, 4 hónapja és 6 napja

Ejha. meglepett smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 4 hónapja és 6 napja

Az nem semmi. meglepett smiley

válasz erre