Advertisement

Álomrajtot vett a Summoners War: Chronicles

2023. március 16.
13.1211
Az MMORPG a megjelenés óta eltelt kevesebb mint egy hét alatt több mint ötmillió játékost gyűjtött össze, a sorozat harmadik része pár napja jelent meg és ilyen rövid idő alatt 110 ezer egyidejű felhasználóval büszkélkedhet PC-n és mobilokon.
Advertisement

Alig egy hét alatt a Summoners War: Chronicles gyorsan a rajongók kedvencévé vált mobilokon és még a Steam Progression Chartja is a Chronicles-t látta az élen és máris a Valve egyik legkelendőbb játékának számít. Maga a franchise mindig is jó fogadtatásban részesült, már több mint 180 millió letöltést értek el.

A Chronicles már most a toplisták élén áll Németországban és Franciaországban, sőt, az utóbbiban a Steam első helyét is elérte. Eun-jae Lee, a játék producere így értékelt:

Bízom benne, hogy a Chronicles nagy megelégedettséget fog okozni nektek, ami a játék kiteljesedését és élvezetét illeti. Hosszú távon folytatjuk a játék minőségi ellenőrzését és szándékunkban áll a lehető legtöbbet kommunikálni az európai játékosokkal, hogy továbbra is elégedettek legyenek velünk.


Advertisement
2 hozzászólás

Chico

2 hete és 2 napja

Ejha.

válasz erre

fonemaker

2 hete és 2 napja

Az nem semmi.

válasz erre