Android és iOS platformokra is ellátogat a népszerű cyberpunk akció-kaland, az ANNO: Mutationem

2022. július 25.
1.1861
A Lightning Games cyberpunk stílusú, 3D és 2D elemeket egyaránt tartalmazó hack and slash szerepjátéka, az ANNO: Mutationem végre PlayStation 4, PlayStation 5 és PC-s platformok után Android és iOS platformokra is érkezik.
 

A játék alapkoncepciója kifejezetten érdekes, hiszen platformer elemeket vegyít RPG elemekkel, a 3D-s és 2D-s modelleket egyaránt tartalmazó pixelgrafikus látványvilága pedig egészen elképesztő. A játékban a mindig nyüzsgő metropolisz, Noctis Town neonfényben fürdőző világát fedezhetjük majd fel, miközben eltűnt testvérünk után nyomozunk. Érdekesség, hogy amíg a felfedezés 3D-ben történik, addig a harcok és a platformer részek oldalnézetesek.

Főhősnőnk eszköztára igencsak impozáns, közelharci és távolsági fegyvereket egyaránt bevethet a felbukkanó ellenfelek, bossok ellen, a különféle mordályokat, neonkardokat pedig tetszés szerint fejleszthetjük, testre is szabhatjuk. Természetesen a cyberdémon sem marad pőrén, Ann tulajdonságait, felszerelését és a skilljeit is fejleszthetjük majd a történet előrehaladtával.

Sajnos pontos megjelenési dátummal még nem tudunk szolgálni, viszont az biztos, hogy idén télen indul majd egy zárt béta teszt, szóval még az is lehetséges, hogy az ANNO: Mutationem még az idén megjelenik Android és iOS rendszerekre.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Mendez

2 hete és 3 napja

Wow! Remélem nem lesz horror ára!

válasz erre

Mordorer

2 hete és 3 napja

Iszonyat jól néz ki ez a game!

válasz erre