Androidon már elérhető az animés Auto Chess játék, a TapTap Universe early access verziója

2022. július 27.
4.2041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A sci-fi környezetben játszódó RPG, a TapTap Universe korai hozzáférésű, béta verziója már letölthető a Google Play áruházból, az iOS verzió érkezése még egy kicsit sajnos odébb van.

A sztori a jövőben játszódik, amikor is az emberiség már javában elkezdte kolonizálni a világűrt. A játék során beutazzuk majd a galaxist, miközben különféle karaktereket gyűjtünk össze, majd összeállítunk belőlük egy ütős csapatot. Hőseinket persze fejleszthetjük, szintezhetjük majd a történet előrehaladtával.

Műfaját tekintve a játék nagyban hasonlít az AFK Arénára, ugyanúgy Auto Chess műfajú program, amiben 6v6 - os harcokat fogunk vívni hőseinkkel gépi ellenfelek és játékosok ellen. Természetesen a készítők gondoltak azokra is, akik utálnak grindolni, a játék 12 óráig menti el nekünk a különféle AFK jutalmakat.

Felfedezésre váró kazamaták, raidek, különféle játékmódok és eventek érkeznek majd a játéhoz, szóval jutalmakból és lootból sosem lesz hiány! A TapTap Universe jelenleg sajnos csak és kizárólag Androidos eszközökön érhető el, az iOS-es kollégák most sajnos kimaradnak ebből a buliból. Ennek ellenére nem kell csüggedniük, mindkét platformra érkezni fog a játék hamarosan.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 10 hónapja és 21 napja

Ebben mégid mi lehet a játékélmény? Totál nem vágom.

válasz erre

peter97

1 éve, 10 hónapja és 21 napja

Hát ez nem az én világom.

válasz erre

Chico

1 éve, 10 hónapja és 21 napja

Nem csipem az automata játékokat... szomorú smiley

válasz erre