Anime sorozat érkezett az Arknights-ból Prelude to Dawn címmel

2022. október 29.
4.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Animés feldolgozást kapott a gacha-RPG, az Arknights, a Prelude to Dawn címmel pedig már elérhető a nagysikerű szerepjáték adaptációjának legelső epizódja, ami tovább bővíti az Arknights fantasy világát, elmesélve annak eredetét.

Az Arknights: Prelude to Dawn címmel érkező sorozat már elérhető angolul, a crunchyroll oldalán megtalálható már az évad legelső epizódja. Kifejezetten sötét hangulatú lett a sorozat, a katasztrófa sújtotta Terra városába látogatnak el hőseink, ahol egy különleges, nagy erővel bíró kristály kerül a történet középpontjába.

Természetesen a különféle frakciók próbálják megszerezni maguknak az erőforrást, az anime a játékból ismerős hőseivel vezeti fel a konfliktus eredetét. A rendezésért Yuki Watanabe, a One Punch Man anime-széria direktora felel, emellett számos neves japán művész is részt vesz a projektben, a minőség tehát garantált.

Az animációs munkálatokat a Yostar Pictures végzi, a látottak alapján pedig nem lehet okunk a panaszra, a játék disztópikus fantasy világa valami elképesztően néz ki. Kevicsináló gyanánt kaptunk egy előzetest is, a crunchyroll oldalán pedig megtaláljátok a sorozat első epizódját.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 7 hónapja és 6 napja

Hogyhogy nem a Netflix csinálta meg? meglepett smiley Ők szoktak ilyesmit.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 7 hónapja és 6 napja

Ez de menő! meglepett smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 7 hónapja és 6 napja

Na meg is les gyorsan!

válasz erre

Chico

1 éve, 7 hónapja és 6 napja

Amíg nincs szonkronosan, tőlem jöhet bármi. röhögő smiley

válasz erre