Április végén érkezik mobilokra a multiplayer labdajáték, az Omega Strikers

2023. február 09.
4.4091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Friss infókkal jelentkezett az Odyssey Interactive csapata, konkrét megjelenési dátumot kapott ugyanis a kompetitív 3v3-as kidobós programjuk, az Omega Strikers, idén tavasszal érkezik mobilokra a játék számos hőssel, játékmóddal karöltve.

Az Omega Strikers az eredeti tervek szerint februárban jelent volna meg, a tegnapi Nintendo Direct-en az Odyssey Interactive végül egy kicsit későbbi megjelenési dátumot közölt velünk. A multiplayer labdajátékuk, az Omega Strikers április 27-én érkezik konzolokra, PC-re és mobilokra. A meccsek során háromfős csapatok küzdenek meg egymással, a mérkőzések három körösek lesznek, a szünetek között pedig fejleszthetjük a karaktereink képességeit.

Új mechanikák is bekerülnek a játékba, a Striker Affinity és a Core Flip rendszer, utóbbi segítségével az első ütésünkkel visszalökhetjük az ellenfelünket. Quick Chat funkció, számos új kozmetikai elem, skin, valamint egy rakat hős vár ránk a játékban. Az Omega Strikers április 27-én landol Nintendo Switch konzolra, PC-re, Android és iOS eszközökre, a Google Play Áruházban regisztrálhatunk is rá, az App Store-on pedig elindult az előrendelés.

Nézd nagyban ezt a videót!

2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 27 napja

Elég érdekes... meglepett smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 4 hónapja és 27 napja

Nem vagyok oda az ilyen játékokért de ki fogom próbálni.

válasz erre