Apró robotokkal kalandozhatunk a Tiny Robots Portal Escape mobiljátékban

2024. április 01.
4.1431
Apró robotok világába kalauzol el minket a Snapbreak Games fejlesztésében hamarosan érkező alkotás, amely iOS és Android platformokon teszi tiszteletét április 17-én, amikor is ezen kedves lények segítségével oldhatunk meg logikai feladatokat.

A történet szerint a picinyke fémszerkezetek univerzumában rengeteg megoldásra váló puzzle feladat vár ránk, amelyek megcsikorgatják majd az agytekervényeinket, miközben egy teljesen békés hangulatú és színes élménykavalkádban lehet részünk. Egy nagyon szerethető látkép tárul majd elénk, aranyos karakterekkel és helyszínekkel, ahol mindenki kedves és segítőkész, ami valljuk be ritka a mai rohanó világunkban.

A Tiny Robots: Portal Escape idén, április 17-én teszi tiszteletét mobiljainkon. iOS felhasználók számára jelen elérhetőség szerint, Android eszközökön játszó "gamerek" részére pedig ezen a linken keresztül zsebelhető majd be ezen alkotás, ingyen, a megjelenés napján. Alább megtekinthető egy videós kedvcsináló, amely valamiért a fejlesztők YT csatornáján más névvel lett ellátva, azonban a szóban forgó játék gameplay szegmenseit tartalmazza.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

SamsungFan

1 hete és 5 napja

De jópofa! meglepett smiley

válasz erre