Különleges eventekkel ünnepli a 150 milliós letöltést a Marvel Future Fight

2022. október 07.
4.4231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Újabb mérföldkőhöz ért el a Netmarble fejlesztette Marvel Future Fight, 150 millió játékos töltötte le eddig a szuperhősös programot, ennek örömére különféle limitált eseményekkel és jutalmakkal készülnek a fejlesztők.

Hét és fél év alatt a Marvel univerzum szuperhőseit összeeresztő RPG-t több mint 150 millió játékos töltötte le, ami nem kis teljesítmény. A készítők természetesen szeretnék meghálálni a beléjük vetett bizalmat, egészen október 11-ig különféle limitált ideig elérhető eseményeken vehetünk részt a játékban, amikért cserébe értékes jutalmakat húzhatunk be.

További jó hír, hogy 40%-al olcsóbban vásárolhatunk a karaktereink számára speciális buffokat adó uniformisokat. Emellett már elérhető a játékban október 18-ig a Symbiote Invasion II. nevű esemény, amely során napi küldetéseket kell teljesítenünk, amikért cserébe különféle ládákra beváltható tokeneket kapunk jutalmul.

Továbbá a hónap végéig elérhető a hármas szintű Selector is, amiből egy kiválasztott karaktert, többek között Amerika Kapitányt, Szellemlovast, Thort, Víziót, Fekete Párducot vagy Venomot oldhatjuk majd fel ingyen, szóval itt az idő összerakni az álomcsapatot a játékban.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 25 napja

Hihetetlen mennyien tolják! meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 7 hónapja és 25 napja

Akkor vissza is nézek.

válasz erre

Chico

1 éve, 7 hónapja és 25 napja

150 milla baaaazd. meglepett smiley

válasz erre