Advertisement

Augusztus végén érkezik a Genshin Impact következő nagy frissítése, a 3.0-s verzió

2022. augusztus 14.
4.3591
A HoYoverse nyílt világú RPG-szerepjátéka, a Genshin Impact egy igencsak tartalmas frissítést kap majd augusztus végén, új elérhető hősök, egy új játszható régió és egy új mágikus elem is bekerül majd a programba.
Advertisement

A The Morn a Thousand Roses Brings névre hallgató frissítés hozzáadja a Sumeru névre hallgató régiót, a játék hét nagy területe közül a negyediket, valamint a Dendro elemet, a Genshin Impact hételemes rendszerének utolsó összetevőjét.

A Liyue-tól nyugatra fekvő hatalmas Sumeru régió két ökoszisztémára oszlik: a buja esőerdőre és a kietlen homoksivatagra. Az új terület mellett először használhatjuk majd a játékban a Dendro komponenst, ami égés, virágzás és katalizálás reakciókat vált majd ki a Pyro, Hydro és Electro elemekkel kombinálva.

Az új elem mellé természetesen új játszható hősök is dukálnak, a négycsillagos Electro támogató karakter, Dori is csatlakozik majd a játékhoz, továbbá különféle Dendro karakterek, Tighnari és Collei is elérhető lesz majd az új frissítéssel.

Az új hősök mellett természetesen az új terület is tartogat majd meglepetéseket, a különféle szörnyek és növények más és más módon fognak a Dendro elemmel kölcsönhatásba lépni, a szörnyek pl. megváltoztathatják a támadásaik típusát. A 3.0-s frissítés augusztus 24-én érkezik rengeteg újdonsággal, szóval érdemes lesz visszanézni az animés stílusú kalandba.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
4 hozzászólás

Tommy

8 hónapja, 4 napja

Ideje volt már a konkrét időpontnak!

válasz erre

fonemaker

8 hónapja, 4 napja

YESSSSS!!!!

válasz erre

SamsungFan

8 hónapja, 4 napja

Már éppen itt az ideje, nagyon várom.

válasz erre

Bencus86

8 hónapja, 4 napja

Na végre.

válasz erre