Augusztusban indul az animés stílusú stratégiai játék, a Grand Cross W nyílt bétája

2022. augusztus 09.
4.1051
A Netmarble stúdió készülőben lévő 4X műfajú, birodalomépítős stratégiai játékát, a Grand Cross W-t hamarosan egy nyílt béta keretein belül kipróbálhatjuk majd, továbbá értékes jutalmak is várnak ránk a játékban.
 

A Grand Cross W-ben a játékosok nagyszabású középkori csatákra számíthatnak animés látványvilággal megfűszerezve. A történet Skyna fantasy világában fog játszódni, ahol is a főszereplőnkkel, Laylával karöltve kell majd visszavernünk a Káosz invázióját. Különféle várakat húzhatunk majd fel, seregeket toborozhatunk a harchoz, továbbá hősöket is segítségül hívhatunk a játék univerzumából.

Számos játékmód közül választhatunk majd, természetesen a sztoriküldetések mellett lesz Castle War, Server vs. Server globális játékmód, területfoglalós Territory Expansion mód, emellett az elfoglalt területeinket is szabadon testreszabhatjuk majd. Számos egység közül választhatunk majd, lesznek íjászok, gyalogos, lovas egységek, sőt még légi segítséget is bevethetünk majd.

A béta teszt alatt különféle szentélyeket kell majd elfoglalnunk, amikért busás jutalom jár majd. A bétában részt vevő játékosok pedig Castle kinézetet, portré és név kereteket zsebelhetnek majd be. A béta augusztus 19-től 28-ig tart majd, a Grand Cross W Android, iOS platformokon és PC-n lesz elérhető, Google Play-en már előtölthető a stratégiai játék.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Chico

1 hónapja, 3 hete

Most is augusztus van...

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete

Mikee írta:
Ebből mém lesz more

válasz erre

Mikee

1 hónapja, 3 hete

SamsungFan írta:
Csak nem.. csöcsök?
Ebből mém lesz more

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete

Csak nem.. csöcsök?

válasz erre