Augusztusban indul az Assasin's Creed és a PUBG: New State Mobile közös kollaborációja

2022. július 31.
32.8131
A kollaborációnak köszönhetően a Ubisoft játékából, az Assasin's Creed-ből rengeteg exklúzív tartalom fog érkezni a PUBG Mobile folyatatásához, a PUBG: New State Mobile című battle royale játékhoz.
 

A közös kollaborációnak köszönhetően exkluzív játékbeli események és Assassin's Creed-témájú in-game tartalmak fogják várni a PUBG-rajongókat. Az augusztus 18-án induló eseményen különféle AC-s tematikájú skinek, emótok, táskák, festések és ejtőernyő kinézetek várják majd a csirkevacsorára vadászó játékosokat.

A Haven nevezetű térképen számos tematikus Assasin's Creed tematikájú utalás, látványelem lesz elérhető az Assassin's Creedes együttműködés során. A térkép egyik fő építménye fölött az Abstergo Industries veszi majd át az uralmat, amely egy titkos Animus gépet fog majd elhelyezni az épületben.

A limitált ideig tartó eseményen pedig az alábbi Assassin's Creedes kosztümök lesznek majd elérhetőek: Ezio ruhája az Assassin's Creed Brotherhood-ból és Shay öltözéke az Assassin's Creed Rogue-ból.

Érdemes lesz tehát belépnünk a New State Mobile-ba az esemény ideje alatt, mivel a különféle teljesíthető sztoriküldetések során extra jutalmakat szerezhetünk, miközben feltárul az igazság a Templomosok és az Asszaszinok állítólagos jelenlétéről Erangelben és Troiban.

2 hozzászólás

peter97

2 hónapja, 2 napja

Roppant fantáziadús.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 napja

A két unalmas **** együtt.

válasz erre