Augusztusban mobilokra is érkezik a Papers, Please, a rejtvényszimulációs indie játék

2022. július 26.
3.5411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A független, indie játékok szerelmesei örülhetnek, a Lucas Pope által fejlesztett és kiadott, több díjat is bezsebelő indie csoda, a Papers, Please augusztus 5-től elérhető lesz végre iOS és Android eszközökön is.

A játék megalkotója Twitteren jelentette be az örömhírt, hogy a Papers, Please rajongóknak nem kell tovább várniuk, a pixelgrafikus határőr szimulátor augusztus 5-én végre iOS és Android platformokra is ellátogat. A játék sztorija a nyolcvanas években, egy kitalált országban, Arstotzkában játszódik, a játékos egy határőrt alakít, akinek a feladata beengedni vagy éppen kiutasítani a határhoz érkező menedékkérőket.

Minden játékbeli napra konkrét szabályokat kapunk arra vonatkozóan, hogy milyen dokumentumokra és feltételekre van szükség a belépéshez, amiket ha figyelmen kívül hagyunk, akkor pénzbírság a "jutalmunk". A játékban többféle lehetőségünk van a kérelmező kihallgatására, pl. ujjlenyomatot is vehetünk tőle, sőt, akár még kenőpénzt is elfogadhatunk. A döntéseinktől függően változik a játék befejezése, szóval mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát, amit augusztus 5-től Android és iOS platformokon meg is tehettek.


Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 9 hónapja és 22 napja

Jáááááááj, de gagyi. röhögő smiley Csipem a 8bit fílinget, de ez nagyon gyenge.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 9 hónapja és 22 napja

Na ez nekem nem adja... szomorú smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 9 hónapja és 22 napja

Mennyire beteg game. röhögő smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 9 hónapja és 23 napja

Sosem hallottam róla meglepett smiley de nem tűnik rossznak.

válasz erre