AVARS: AVABEL Ranking Season címmel egy kompetitív MMO érkezett mobilokra

2023. február 08.
4.2931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy érdekesnek ígérkező MMO-t dobott a piacra AVARS: AVABEL Ranking Season címmel az Asobimo csapata, a szerepjátékban a hangsúly a különféle kompetitív összecsapásokon, ligákon lesz, egy ranglistán küzdjük egyre feljebb magunkat.

Az AVARS: AVABEL Ranking Season sok szempontból kiemelkedik az átlagos mobilos MMO-játékok tengeréből, hiszen itt elsősorban a rangsorolt összecsapásokra fókuszálnak a fejlesztők. Több mint 100 fajta liga található a játékban, PvP arénák, bossok, szörnyek és változatos játékmódok várnak ránk. Minden liga lezárása után nullázódik az aktuális szintük, szóval minden játékos egyenlő esélyekkel kezdi meg a következő szezont.

Évszakváltozást is kapott az MMORPG, minden egyes évszak más és más tennivalókkal és eventekkel lát majd el minket. Több mint 500 skill, képesség közül választhatunk, a karakterünket a különféle tárgyakkal teljesen testreszabhatjuk, ha pedig unatkoznánk, kereskedhetünk is a többi játékossal. Az AVARS: AVABEL Ranking Season már elérhető PC-n és mobilokon, a Google Play Áruházban és az App Store-on teljesen ingyen kipróbálhatjuk a nyílt világú szerepjátékot.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 14 napja

Amúgy nem néz ki ****ul.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 14 napja

Úgyis kevés MMO van. röhögő smiley

válasz erre