Advertisement

Az Activison szerint nincs leállás, folytatják a CoD Mobile fejlesztését

2023. március 14.
15.0081
A Call of Duty Mobile akciójátékot erős találgatások övezték, miszerint a játéknak vége lesz, a fejlesztők azonban kijelentették, hogy nem áll szándékukban leállítani a játékot és teljes mértékben elkötelezettek a fejlesztés folytatása mellett.
Advertisement

A kezdetek idén januárra nyúlnak vissza, a Microsoft Activision-Blizzard felvásárlása miatt szó volt arról, hogy a CoD Mobile-t leváltják, hogy helyet csináljanak a Warzone Mobile-nak. Néhány nappal ezelőtt egy dokumentumból kiderült, hogy tényleg tervezik a játék leállítását, több jelentős közösségi oldal és tartalomkészítő is jelezte és úgy tűnt, hogy talán a játék végét látjuk.

Az Activision most azonban véget vetett a találgatásoknak, a fejlesztők megerősítették, hogy a frissítések hosszú távra szólnak, rengeteg új tartalom érkezik és talán hamarosan megismerhetjük a frissítési ütemtervet is az idei évre. A játék tehát nem megy sehova, a rajongók nagy örömére, ugyis még mindig óriási népszerűségnek örvend, még mindig több millió játékost vonz nap mint nap.

Advertisement
4 hozzászólás

Chico

2 hete és 3 napja

Az a baj, hogy ezt nem ők döntik el. Ha a Microsoft úgy dönt, akkor úgy dönt... Nem kellett volna eladni a céget és akkor lenne beleszólásuk.

válasz erre

fonemaker

2 hete és 3 napja

Ez egy nagyszerű hír!

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 3 napja

Hát azért megnyugodtam az a helyzet.

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 4 napja

Na azért!

válasz erre