Az amerikai futball rajongóknak kedveskedik a Rec Room

2023. január 13.
53.0641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Rec Room is szívesen tart változatos együttműködési eseményeket, tavaly Ethan Bortnick zongorista és az NBA is belekerült, a legújabb partnerség az NFL-t hozza el a játékba, hogy digitális rajongói élményt nyújtsanak.

A Rec Roomban a 32 amerikai futball csapat mindegyikéhez vásárolhatunk NFL-engedéllyel rendelkező virtuális pulcsikat és sapkákat, tehát akár Minnesota Vikings, Detroit Lions vagy New England Patriots rajongó, képviselheti kedvenc együttesét. Brian Sapp, a Rec Room növekedési részlegének vezetője a következőket mondta:

Az NFL a világ egyik legerősebb szurkolói közösségével rendelkezik és nagyon örülünk, hogy együttműködhetünk velük, hogy összehozzuk az NFL-rajongókat a Rec Roomban. Mindig is arra törekedtünk, hogy a Rec Roomot olyan hellyé tegyük, ahol a játékosok találkozhatnak és szocializálódhatnak azokkal, akiknek közös érdeklődési körük van, és izgatottak vagyunk, hogy csatlakozhatnak kedvenc NFL-csapatukhoz.


Miután beszereztük a megfelelő felszereléseket, elindulhatunk a fotófülkéhez, hogy megörökítsük a pillanatot, ezután megoszthatjuk felvételeinket a közösségi médiában, vagy felakaszthatjuk őket a Rec Room kollégiumban.

Ed Kiang, az NFL Video Gaming részlegének alelnöke így fogalmazott:

A Rec Room tökéletes hely az NFL-rajongók számára, hogy kapcsolatba lépjenek a virtuális világban, szurkoljanak csapatuknak és ünnepeljék a győzelmeiket.


zongorista és az NBA is belekerült, a legújabb partnerség az NFL-t hozza el a játékba, hogy digitális rajongói élményt nyújtsanak.'>
1 hozzászólás

Mendez

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Fúdegagyi. röhögő smiley

válasz erre