Egy igazi sztárral, Lionel Messivel kezd közös együttműködésbe a PUBG Mobile

2022. október 27.
47.2021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy érdekes kollaborációt jelentett be a Tencent Games, a hétszeres Aranylabdás játékossal, Lionel Messivel kezd közös együttműködésbe a PUBG Mobile, a battle-royale lövöldébe több Messivel kapcsolatos kinézet és játékbeli tárgy is érkezik majd.

A PUBG Mobile egy igazi szupersztárt nyert meg magának, szerintünk Lionel Messit nem kell bemutatnunk a futball rajongóknak. A mobilos battle-royale programba pedig hamarosan mi magunk is a világklasszis bőrébe bújhatunk, a játékos felbukkan majd a PUBG Mobile-ban, mint "játszható" karakter.

Az együttműködés a novemberben érkező 2.3-as frissítéssel veszi majd kezdetét, számos limitált ideig elérhető outfit, kinézet és játékbeli tárgy érkezik majd a közös együttműködés keretében. Messi elmondása szerint nagyon örült a megkeresésnek, hiszen régóta nagy rajongója a játéknak, amivel szívesen lazít két meccs között.

Az együttműködés során egy egyedi ruházati csomagot zsákolhatunk majd be, emellett a PUBG Mobile harcterein is megvillanthatjuk majd a labdaérzékünket a különféle focis eventek során. Több infó még nem derült ki a közös együttműködésről, kíváncsian várjuk a további részleteket.

4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 6 napja

Látom, ezen nem csak én lepődtem meg. röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 7 hónapja és 6 napja

Messi mélyponton.

válasz erre

peter97

1 éve, 7 hónapja és 7 napja

Hova süllyedt Messi...

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 7 hónapja és 7 napja

Na ne szopassatok. röhögő smiley

válasz erre