Az Atelier Ryza-ból érkeztek új kinézetek és karakterek az Azur Lane-be

2022. november 25.
4.2731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy izgalmas kollaborációba kezdett a Yostar nemrégiben, a hajós shoot'em up gacha játékukba, az Azur Lane-be a Koei Tecmo legendás JRPG-sorozatából, az Atelier Ryza-ból érkeztek új karakterek, bútorok, kinézetek és friss tartalmak a legújabb frissítéssel.

Két legyet üthetnek egy csapásra a JRPG-játékok rajongói, hiszen az Azur Lane közös együttműködésbe kezdett a japán szerepjátékos sorozattal, az Atelier Ryza-val. A közös kollaboráció keretein belül a legendás széria két epizódjából, az Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy és az Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key részekből érkeztek friss tartalmak, kinézetek és karakterek a hajós programba.

Új minijátékok is érkeztek, a küldetések teljesítéséért cserébe a Kala Ideas és a Klaudia Valentz karakterek húzhatóak be. Az ingyenes karakterek mellett további vendégszereplők is érkeztek az Azur Lane-be, Reisalin Stout, Patricia Abelheim, és két elit hajó, Lila Decyrus és Serri Glaus is bekerült a játékba. Az új karakterek mellett belépési bónusz, vadiúj skinek és egy ingyenes Atelier Ryza Gear Skin box is elérhető az Azur Lane-ben, megéri tehát ismét tengerre szállni.

Nézd nagyban ezt a videót!





2 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Ronalddo írta:
Érdekes crossover. meglepett smiley
Mondjuk ez legalább passzol..

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Érdekes crossover. meglepett smiley

válasz erre