Az Avatar: The Last Airbender anime hősei hamarosan ellátogatnak a Brawlhallába

2022. november 08.
4.4131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Ubisoft népszerű oldalnézetes verekedős programja ismét új hősökkel bővül hamarosan, az Avatar: The Last Airbender animével való közös együttműködés keretein belül a közkedvelt sorozat karakterei látogatnak el hamarosan a Brawlhallába.

A korábban nagy sikert aratott Street Fighter crossover után egy újabb izgalmas együttműködést jelentett be a Ubisoft, ezúttal az Avatar: The Last Airbender hősei érkeznek majd november 16-án a Brawlhallába. Az animeszéria három közkedvelt hőse, Aang, Toph, és Zuko erősíti majd novembertől a Brawlhalla hőskínálatát, természetesen a sorozatból ismerős mozdulatokkal és támadásokkal operálnak majd hőseink.

Aang, a széria főhőse, avatárként az összes elemet (levegő, víz, tűz, föld) képes uralni, kesztyűjével és a lándzsájával fog harcba szállni. A következő hős, Toph kalapáccsal küldi majd padlóra az ellenfeleket, Zuko pedig kardot és lándzsát forgat majd, az ellenfeleket pedig meleg fogadtatásban részesíti a különféle tüzes képességeivel. Az új karakterekre nem is kell sokat várni, november 16-án érkezik az Avatáros frissítés a Brawlhallába.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 26 napja

Ez de ****.

válasz erre

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 26 napja

OMG minek...

válasz erre

peter97

1 éve, 4 hónapja és 27 napja

Ez is egy fura crossover, már a SF is érdekes volt mondjuk..

válasz erre