Az EA még közelebb hozná egymáshoz a konzolos- és a mobiljátékokat

2016. november 02.
7.8911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Electronic Arts a legfrissebb pénzügyi jelentés során nyilvánosságra hozta, hogy minden eddiginél elkötelezettebbek azzal kapcsolatban, hogy közelebb hozzák egymáshoz a konzolos- és a mobiljátékokat, amit természetesen nem arra kell érteni, hogy hamarosan mobilon is játszhatunk Star Wars: Battlefront-tal.

Az EA a szorosabb kapcsolatot a különféle társalkalmazásokra értette, amelyek már most elérhetők a Battlefield 1-hez, a FIFA 17-hez és a Madden NFL 17-hez is, sőt azt tapasztalta a kiadó, hogy igazán népszerűek is, így például Andrew Wilson utóbbi kapcsán elmondta, hogy a játékosok 70-75 százaléka napi szinten használhatja a Madden Mobile alkalmazást.

Az EA vezére tehát úgy véli, hogy a játékosok nyitottak az efféle mobilos applikációkra, így a jövőben közelebb hozzák egymáshoz a konzolos- és a mobiljátékok piacát, mindeközben pedig a klasszikusnak tekinthető mobiljátékokra is komoly figyelmet fordítanak.

Mi sem bizonyítja ezt jobban más, minthogy Wilson szerint az EA R&D részlege a költségvetés egy jelentős részét új technológiák kikísérletzésére fordítja, amelyek főként a virtuális valósághoz, a streaminghez és a mobiljátékokhoz kapcsolódnak.
3 hozzászólás

Femobilos

8 éve, 15 napja

Helyes lépés, már csak a Sims kéne! röhögő smiley

válasz erre

Gólem

8 éve, 15 napja

Minőségibb játékokat is csinálhatnának - mint mondjuk a Square Enix - mert jelenleg is még egy ezeréves Tetris van ami jó tőlük.

válasz erre

Mendez

8 éve, 15 napja

Én a WoT-omat követen csak mobilon azok közül amik így össze vannak kötve.

válasz erre