Az eddigi legnagyobb frissítés érkezett a Crossfire: Warzone-hoz

2022. július 04.
1.5891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Joycity bejelentette mobil stratégiai háborús játékának, a Crossfire: Warzone-nak legújabb frissítését, amit egész egyszerűen epikusnak nevez a stúdió, lévén ez az eddigi legnagyobb update érkezett meg a napokban.

Ennek részeként az új Sudden Breach tartalmi bővítés keretében rengeteg új, játékon belüli eseményt, a játszhatósági értékek javítását, valamint friss és érdekes funkciókat adtak a játékhoz. Az új kihívásokban le kell vadászni és meg kell küzdeni az ellenséges "Breaker" parancsnokkal.

A játékosok hét fejezetet és hetven csatát élhetnek át, de jött négy új tutorial szakasz is a most csatlakozóknak, valamint többek között bemutatkozott Reyes tiszt, a zsoldos csoport vezetője. A Sudden Breach fejezetei bőséges jutalmakat hoztak magukkal, sok új tartalmat lehet feloldani. Újdonság az is, hogy a játékosok kijelölhetnek egy tisztet Vezetőnek, és használhatják a Vezető által kijelölt készségeket anélkül, hogy felhasználnák saját Képességpontjaikat.

A Crossfire: Warzone az új frissítéssel egyetemben letölthető Google Play-ről és az iOS AppStore-ról is.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

peter97

1 éve, 10 hónapja és 16 napja

Nafene, nekem ez eléggé kimaradt eddig!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 17 napja

Hát ha tényleg ilyen komoly a frissítés rá is nézek. Amikor megjelent, próbálgattam kicsit, de aztán másokkal játszottam.

válasz erre