Az eddigi legnagyobb frissítését kapja a The Baby in Yellow

2023. február 18.
4.3291
A skót indie fejlesztő Team Terrible bejelentette, hogy a rendkívül népszerű The Baby in Yellow című játékuk egy nagyszabású tartalmi frissítést kap, amely a The Black Cat nevet kapta és május 26-án jelenik meg.

A frissítésben egy furcsa és hátborzongató világban utazunk egy fekete macskát követve, aki egy olyan helyre visz minket, amely a legvadabb rémálmainkat is felülmúlja. Egy új, robotikus társ segítségével kell átnavigálnunk magunkat a csavaros helyszíneken, bonyolult rejtvényeket megoldva és megfejteni a Baba sötét eredetének titkait.

Greg Lee, a Team Terrible vezérigazgatója így fogalmazott:

Nagy örömmel jelentjük be a The Black Cat frissítés megjelenését, amely azt ígéri, hogy a játékosokat olyan felfedezőútra viszi, mint még soha. Rejtélyes titkaival, érdekes történeteivel és furcsa szerkezeteivel ez a frissítés biztosan magával ragadja majd az új és a veterán játékosokat egyaránt.


Hozzátette, hogy a The Baby in Yellow-t a megjelenése óta több mint 130 millióan töltötték le, így alig várják, hogy lássák, hogyan fogja a közösség felfedezni és kibogozni az izgalmas új interakciókat, amelyeket ez a frissítés kínál.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

peter97

10 hónapja, 2 hete és 1 napja

Az aztán igen!

válasz erre

fonemaker

10 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hát ez *****nagy!

válasz erre