Az előfizetők elenyésző része játszik csak a Netflix mobiljátékaival

2022. augusztus 09.
26.8871
Hiába kerülnek be egyre nagyobb címek, populárisabb játékok a népszerű streamingszolgáltató mobiljátékos kínálatába, egy jelentés szerint úgy tűnik, hogy jelenleg nagyon kevesen játszanak Netflixen.
 

Rengeteg nagyszerű mobiljáték megtalálható már Netflixen, mint pl. a Before Your Eyes, a Twelve Minutes, az Immortality, vagy éppen az Into the Breach, ennek ellenére nagyon kevesen játszanak a platformon. A CNBC jelentése szerint a 221 millió Netflix feliratkozóból csak 1,7 millió felhasználó játszik naponta Netflixes játékokkal, a feliratkozók kevesebb mint 1%-a.

A letöltések terén már valamivel jobb a helyzet, 23,3 millió letöltés volt eddig összesen Android és iOS eszközökön. Természetesen a Netflix nem hozza nyilvánosságra a pontos adatokat, a CNBC az Apptopia alkalmazást hívta segítségül a méréshez.

A "kudarc" ellenére úgy tűnik, hogy a cég továbbra is elkötelezett a mobilos piac irányába. Az év végére szeretnék a jelenlegi játékkatalógust megduplázni, a jelenleg elérhető 24 mobiljátékot szeretnék feltornázni 50 játékra. Jelenleg a nagyobb címek vannak túlsúlyban, kíváncsian várjuk, merre lép tovább a streamingszolgáltató.
4 hozzászólás

Chico

1 hónapja, 3 hete

Mert olyan kis gagyik, gondolom azért.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete

Nagyon meglepő adat.

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Az komoly! Nem sok.

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Uhhh az nagyon kevés.

válasz erre