Advertisement

Az X-men mutánsaival érkezett meg a Marvel Future Fight decemberi frissítése

2022. december 07.
4.1341
Decemberre is tartogat meglepetéseket a Netmarble szuperhősős RPG-je, a Marvel Future Fight, befutott ugyanis a szuperképességekkel rendelkező mutánsokra, az X-Men csapatára fókuszáló frissítés számos új karakterrel és eseménnyel karöltve.
Advertisement

A Black Panther frissítés után itt a következő nagy tartalmi csomag a Marvel Future Fight-ban, megérkezett a Destiny of X update. A frissítés az X-Men névre hallgató szuperhőscsapat tagjaihoz ad hozzá új képességeket és kinézeteket, többek között Jean Grey, mint Dark Phoenix is bekerült a játékba. Hősnőnk új kinézettel, valamint igencsak tüzes képességekkel gyarapodott, továbbá egy másik X-Men, Cyclops is új skillekkel és outfittel gazdagodott.

Angel és Beast is vadiúj képességekkel, skillekkel szállhat immáron ringbe, emellett egy új karakter is debütált a decemberi frissítéssel, aki nem más, mint Polaris, aki vezetőként és támogatóként fog majd helytállni. Az új képességek, kinézetek és az új hős mellett Jean Grey mostantól World Boss: Legend-ként is elérhetővé vált, amennyiben sikerül levernünk, értékes jutalmakkal, játékbeli nyersanyagokkal fogunk gazdagodni.

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
2 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja, 5 napja

Végre valami normális karakter is jön.

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 5 napja

Annyi karakter kerül bele, hogy lassan engem is érdekel a játék.

válasz erre