Bejelentésre került a Kingdom Rush új része

2024. március 01.
4.1971
Az Ironhide Game Studio csapata nyilvánosságra hozta, hogy bizony készül a sokak által kedvelt Kingdom Rush széria következő része, amely a Kingdom Rush 5: Alliance néven kerül fel majd a digitális boltok polcaira.

A megjelenő játékról sok információt nem közölt a cég, azonban egy biztos, marad a jó öreg tower defense formula most is, így a zsáner szerelmeseinek kötelező darab lehet majd az alkotás. A fejlesztők elmondása szerint még azon is gondolkodnak, hogyan utazzanak előre a jövőbe, hogy pontos megjelenési dátummal tudjanak már most szolgálni számunkra.

Egy biztos, ha szeretnél többet megtudni a játékról, akkor az elkövetkezendő hónapokban, a játék hivatalos oldalán létezik egy hírlevelekre való feliratkozási opció, amely Q&A-t, idő előtti betekintést és egyéb ajándékokat ad azok számára, akik élnek majd ezen lehetőséggel.

A végére pedig itt hagyok nektek egy rövidke videót, amelyet a készítők osztottak meg és amiből ugyan nem derül ki sok minden, de bőven elég arra, hogy felkészüljünk a következő kalandra!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Várós, szeretem.

válasz erre

Chico

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ez jó lesz. mosolygó smiley Újabb őrület. röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Jó széria, nagyon bírom. Napiappból már behúztam régebbieket. mosolygó smiley

válasz erre