Bejelentve a Final Fantasy Legends II mobiljáték

2016. november 02.
7.3301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Square Enix a korábbi beharangozó teaser oldalnak megfelelően ma bejelentette a legújabb Final Fantasy mobiljátékot, amely a hivatalos részletek alapján a Final Fantasy Legends folytatásának ígérkezik.

Az alkotásról egyelőre még csak egy elég semmitmondó videót kaptunk, ellenben már most könyvelhetjük, hogy igazán múltidéző és nosztalgikus kalandok várnak ránk a klasszikus japán szerepjátékok sajátosságaival a középpontban, lévén a játék a 2015-ös Final Fantasy Legends folytatása, illetve az általa kitaposott utat kívánja továbbálmodni.

Ebből kifolyólag nem is kérdéses, hogy mennyire izgatottak vagyunk a Final Fantasy Legends II érkezését, amely iOS-re és Androidra készül, méghozzá egy egészen elragadó stábbal a háttérben. A rendező és a producer például az első részből ismert Takashi Tokita lesz, aki korábban olyan címeken is dolgozott, mint a Final Fantasy IV, a Chrono Trigger vagy a Parasite Eve.

Nézd nagyban ezt a videót!



beharangozó teaser oldalnak megfelelően ma bejelentette a legújabb Final Fantasy mobiljátékot, amely a hivatalos részletek alapján a Final Fantasy Legends folytatásának ígérkezik.'>
2 hozzászólás

Mendez

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

Na ennek a trailernek semmi értelme. Az ilyet úgy utálom... wtf smiley

válasz erre

csirkee

8 éve, 1 hónapja és 9 napja

Valahogy nem nekem való ez a játék

válasz erre