Beköszöntött a tél a Forestopiában, megérkezett a karácsonyos témájú frissítés

2022. december 01.
49.5531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A bájos állatvilágot felvonultató szigetszimulátor, a Forestopia egy kicsit korán kezdi a karácsonyi szezont, megérkezett ugyanis a játékba a téli frissítés rengeteg újdonsággal, új állatkák, téli környezet, valamint rengeteg ajándék és jutalom vár majd ránk.

A Gravity Game Arise stílusosan december 1-re időzítette az új frissítést, a virtuális szigetünk pedig immáron hófehér öltözetben, téli színekben készül a karácsonyi szezonra. A szigetre a Mikulás a megszokottnál hamarabb látogatott el, a Happy Christmas event során ugyanis Xmas Tokenek és ajándékdobozok zsákolhatóak be minden egyes nap.

Emellett egészen december 31-ig karácsonyi dekorációba öltöztethetjük a terráriumunkat, valamint karácsonyi állatok is várnak majd ránk. Hatféle kutyus, köztük a Siba inu és kilencféle cica érhető el immáron a szigetszimulátorban.

Végezetül, a szigetlakó Yeti barátunk kinézetét is lecserélhetjük különféle skinekre, hála az új öltözködési funkciónak. Amennyiben ti is kedvet kaptatok egy kis virtuális állatsimogatáshoz, akkor a Forestopia a ti játékotok lesz, a Google Play Áruházban és az App Store-on ingyenesen letölthetitek a bájos menedzser játékot.

1 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Hát még erről sem hallottam sosem! meglepett smiley

válasz erre