Belépési bónuszokkal és ajándékokkal ünnepel a Captain Tsubasa: Dream Team

2022. december 13.
4.2401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ötéves lett a népszerű anime szérián, a Captain Tsubasa sorozaton alapuló focis RPG, a Captain Tsubasa: Dream Team, az ötéves évforduló alkalmából rengeteg bónusz, ajándék, kioldható tárgy és ingyenes játékos vár majd ránk a labdarúgós játékban.

Számos újdonsággal vár minket decemberben is az ötödik évfordulóját ünneplő Captain Tsubasa: Dream Team, a Worldwide 5th Anniversary Campaign eventen számos megszerezhető ajándék vár majd ránk, egészen január 6-ig a bejelentkezésért cserébe Dreamballok, egy évfordulós kitűző, valamint egy ingyenes játékost biztosító SSR Transfer Ticket váltható be.

Ingyenes játékosokkal is bővíthetjük a csapatunkat, ingyen behúzhatjuk majd az event alatt az [SSR] Carlos Santana játékost, aki a brazil labdarúgó-válogatott hivatalos mezében lép majd pályára. Emellett további ingyenes SSR Black Ballok és Dreamballok járnak majd minden egyes győztes The All-Out! Dream Match után.

Továbbá a spanyol és a japán csapatból is behúzhatunk majd egy-egy ingyenes SSR játékost, január 6-ig pedig évfordulós medálokat gyűjthetünk a focis játékban, amiket beválthatunk majd értékes jutalmakra, játékosokra és kiegészítőkre, labdákra és különféle évfordulós jegyekre.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 5 hónapja és 11 napja

Hú de unalmas lett hamar nekem ez a game!

válasz erre