Bemutatták a halloweeni tartalmak egyik felét a Pokémon Goban

2023. október 15.
29.0221
Október az egyik legjobb hónap a Pokémon Gora, köszönhetően a számos Halloween-témájú eseménynek, az ünnep általában két részre oszlik, most hírt kaptunk arról, hogy mit tartalmaz az AR-játék halloweeni bulijának első része.

A Pokémon Go Halloween 2023 első fele október 19-26. között lesz és ismét kísérteties tevékenységeket, ünnepi dekorációt és egy rakás szellemtípusú Pokémont hoz magával. Akikre érdemes lesz odafigyelni, az két debütáló: Greavard és Houndstone, a szellemkutya-pokémon.

Az új pokémonok megszerzésének legjobb módja a Timed Research, ez a Greavard elkapására összpontosít és a hónap végéig lesz elérhető. Egy második a Spiritomb és más tematikus lényekkel való találkozásokat kínál majd. Emellett van Field Research Misdreavusszal és Phantumpkal.

A PokéStopok matricákat kínálnak majd, az edzők pedig számos eseménybónuszt is szerezhetnek. A Szép dobásokkal, Nagy dobásokkal és Kiváló dobásokkal elkapott pokémonok extra Candyt és Candy XL-t biztosítanak. A tojások keltése szintén kétszeres Candyt és még több Candy XL-t eredményez.

2 hozzászólás

SamsungFan

4 hónapja, 3 hete

Hát engem nem fogott meg. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Tök jó hogy így aktivizálják a játékosokat!

válasz erre