A Bungo Stray Dogs anime hőseivel bővült ki az Identity V a legújabb frissítésében

2022. november 06.
4.3301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A NetEase Games asszimetrikus horror játéka, az Identity V egy új frissítéssel bővült, a népszerű sorozat, a Bungo Stray Dogs karakterei látogatnak el a misztikus programba, emellett új Bungo Stray Dogs tárgyakkal és kosztümökkel is bővült az Identity V.

A Bungo Stray Dogs event már javában tart, az animeszéria karakterei egy rémisztő utazásra indulnak az Identity V világában, egy új sztoriszállal bővült az asszimetrikus taktikai program. Az új történet mellett természetesen az anime hőseiből is bekerült pár az Identity V-be, Osamu Dazai, Atsushi Nakajima, és Rampo Edogawa hőseivel erősít immáron a horror játék.

Atsushi képes egy hatalmas tigrissé átalakulni, Osamu hidegvérű taktikusként mindig az ellenfelek előtt jár pár lépéssel, Rampo pedig kiváló megfigyelőként remek választás lesz a különféle bűnügyek megoldásában.

Az új hősök mellett új Bungo Stray Dogs tárgyakkal és kosztümökkel is kibővült az Identity V boltja, jó hír, hogy az akciós skinek mellett rengeteg küldetés, feladat és tengernyi jutalom is vár majd ránk az event időtartama alatt, szóval mindenképpen érdemes lesz visszatérni az Identity V darkos világába.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 6 hónapja és 3 napja

Ez az Identity V nagyon nem az én világom. Csomószor próbáltam megkedvelni de nagyon nem ment.

válasz erre

Bencus86

1 éve, 6 hónapja és 4 napja

Rendesen idegesít ez a játék...

válasz erre