Childhood Dreams címmel érkezett meg a Tears of Themis legújabb eventje

2022. október 08.
4.3421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Vadiúj frissítéssel bővült a HoYoverse romantikus nyomozós programja, a Tears of Themis, az új eventtel új limitált ideig elérhető karakterkártyák és tematikus játékbeli tartalmak is bekerültek az animés randiszimulátorba.

A Tears of Themis legújabb frissítése a Childhood Dreams névre hallgat, a játék karaktereinek a gyermekkori emlékeit idézi majd fel. Az új event egy új nyomozós szálat is hozott magával a tematikus kozmetikai elemek, kiegészítők mellett, továbbá egy új romantikus történet is elérhető már a randizós szerepjátékban.

Az eventhez kapcsolódó küldetések teljesítésével S-Chipeket és limitált ideig elérhető "Dreams of Innocence" kitűzőt zsebelhetünk be. A kihívások teljesítésével pedig egy "Celebration - Childhood Dreams" kitűző is a miénk lehet.

Új karakterkártyák is érkeztek, mint pl. a a Luke SSR "Persistent Wishes" és a Marius "Sweet Wonders". Az új kártyák mellett természetesen számos új játékbeli eseményen is részt vehetünk, a Tears of Themis játékosai tehát ezúttal sem fognak unatkozni.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Chico

1 éve, 7 hónapja és 26 napja

Nekem nagyon nem adja ez a game.

válasz erre