Creatures of the Deep címmel egy horgászós puzzle-kaland érkezett iOS eszközökre

2022. november 07.
4.7571
Az Infinite Dreams legújabb alkotásában tengerre szálunk majd, különféle halakat és mélytengeri szörnyeket fogunk majd ki a kis hajónkkal, miközben egy rejtély nyomába eredünk majd a nyílt tengeren.

A Creatures of the Deep első ránézésre egy könnyed multiplayer horgászós kaland, amely során különleges halak és rejtélyes mélytengeri szörnyek akadnak majd a horgunkra. A helyiek megbízásából merészkedünk ki a nyílt tengerre, hogy megoldjuk a helyi szörnyeteg rejtélyét, miközben több mint 100 halat, szörnyet és használati tárgyat halászhatunk ki az óceán mélyéről.

A játék során a horgászat mellett különféle puzzle-feladványokat is megoldhatunk, miközben versenyzünk a többi játékossal. A parton is akad majd tennivaló, fejleszthetjük a táborunkat, a piacon pedig eladhatjuk a kifogott finomságokat, a pénzből pedig még jobb horgászfelszerelést vásárolhatunk magunknak.

A Creatures of the Deep már elérhető mobilokon, üröm az örömben, hogy csak iOS eszközökön érhető el jelenleg a relaxáló horgász szimulátor. Amennyiben ti is kedvet kaptatok egy kis pecázáshoz, akkor irány az App Store, ahonnan ingyen letölthetitek a programot.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

SamsungFan

7 hónapja, 2 hete és 3 napja

Remélem jön androidra is.

válasz erre

Chico

7 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ez nagyon bejövős, imádom az ilyen grafikai stílust!

válasz erre

Bencus86

7 hónapja, 2 hete és 4 napja

De kár hogy nem Apple Arcade... Reklámokat nem szeretem.

válasz erre

peter97

7 hónapja, 2 hete és 4 napja

Marha jó!

válasz erre

Mendez

7 hónapja, 2 hete és 4 napja

Milyen jól néz ki!

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 2 hete és 4 napja

Egész jópofa.

válasz erre