Advertisement

Decemberben is rengeteg új tartalommal vár minket a Pokémon Unite

2022. december 04.
47.3951
Decemberben sem fognak unatkozni a Pokémon Unite játékosai, a The Pokémon Company MOBA-játéka számos újdonsággal bővült, kihívások, napi küldetések, eventek, egy vadiúj játékmód, valamint rengeteg ajándék vár majd ránk.
Advertisement

A karácsonyos témájú frissítés már el is rajtolt az új Battle Pass csomaggal egyetemben, ami számos új kozmetikai elemet, többek között a Holiday Style: Gengar és az Aurora Style: Gardevoir kinézeteket adta hozzá a játékhoz. További jó hír, hogy visszatért a szezonális Snowball Battle játékmód, ezúttal a hófödte Shivre City térképen vívhatunk ádáz hócsatákat.

Az event természetesen szezonális kihívásokat, napi küldetéseket is hozott magával, amikért cserébe exkluzív jutalmak és játékbeli tárgyak járnak majd. Emellett belépési bónusz, valamint az Illumination kihívás is elérhetővé vált a játékban, amely során egy karácsonyfa izzóit kell majd "begyújtanunk" a különféle küldetések teljesítésével.

Az új karácsonyos események, eventek és a rengeteg ajándék mellett egy új közelharci Pokemon, Urshifu is elérhetővé vált a decemberi frissítéssel, szóval mindenképpen érdemes lesz majd ellátogatni a havas hónapban a Pokémon Unite arénáiba.

Advertisement
1 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja, 1 hete

Csapatni fogom, ráérek majd.

válasz erre