Decemberben mobilokra is ellátogat a Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered

2022. november 07.
4.3591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Jó hírünk van a klasszikus JRPG-játékok rajongói számára, idén decemberben ugyanis egy régi klasszikus körökre osztott szerepjáték, a Romancing SaGa: Minstrel Song felújított, remastered változata látogat el majd mobilokra megújult formában.

A Romancing SaGa még 1992-ben debütált a SaGa sorozat negyedik részeként, majd PlayStation 2-re érkezett Minstrel Song címmel a remake verzió 2005-ben. A Romancing SaGa mobilos rajongói hamarosan ismét visszatérhetnek a fantasy RPG bájos világába, december 1-jén ugyanis PC és konzolok mellett mobilokon is debütál a klasszikus JRPG újrakervert epizódja.

A sztori folyamán Mardias fantasy birodalmába látogatunk majd el, nyolc karakter közül választhatjuk ki a főhősünket, az epikus történet folyamán pedig szembeszállunk majd a Saruin névre hallgató gonosz istenséggel.

A felújított verzió újrakevert HD grafikával, számos közkedvelt karakterrel, új karakterosztályokkal, továbbfejlesztett bossokkal és új funkciókkal érkezik majd. A Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered december 1-jén jelenik meg PC-re, PS4, PS5, és Nintendo Switch konzolokra, valamint Android és iOS eszközökön is elérhető lesz a JRPG.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Mendez

1 éve, 6 hónapja és 2 napja

Nem ismertem, de egy próbára jó lesz.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 2 napja

Menj már de király! meglepett smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 6 hónapja és 2 napja

Yesssss ez király!

válasz erre