DT Space Races címmel érkezett egy űrhajós versenyjáték

2022. július 12.
1.1991
DT Space Races címmel érkezett a napokban egy indie versenyjáték mobilokra, ami bár nem váltja meg a világot, mégis említésre méltó, mert címével ellentétben úgy kell benne versenyezni, hogy nincs ellenfél, csak és kizárólag az idővel kell megküzdeni.
 

A DT Space Races tulajdonképpen egy labirintusos, kerülgetős játék, a játékmenetét tekintve fentről lefelé kell száguldani egy űrhajóval, miközben kerülgetjük a különféle akadályokat, ami egyébként sokkal nehezebb mint az elsőre hangzik.

A nehézsége pedig az irányításában rejlik, ami kissé eltér a megszokottól, ugyanis itt nem jobbra-balra kell huzogatni a képernyőn az ujjunkat, vagy dönteni a telefont, mint általában a versenyjátékokban, hanem konkrétan azokat a területeket kell megérinteni ahol áthaladunk - mindezt pedig igen nagy sebességgel. Ha az űrhajó falhoz ér, felrobban.

A játékban 16 űrhajó és mindössze sajnos csak 20 pálya található, ehhez képest picit borsos az ár, mert bár ingyen letölthető, de a teljes játékhoz 799 forintot kell fizetnünk. A DT Space Races letölthető Androidra és iOS-re egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja, 3 hete

Hát ez nagyon gyenge. Főleg ennyiért...

válasz erre

peter97

2 hónapja, 3 hete

Ennyit nem ér.

válasz erre

Chico

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Én ennyiért biztos kihagyom.

válasz erre