Egy 6 éves kisfiút ölt meg bosszúból egy PUBG Mobile játékos

2022. július 09.
45.0881
Brutális és kegyetlen esetről érkezett beszámoló az indiai Deoria településről, ahol szörnyű bűntettet követett el a 20 éves Arun Sharma, akinek nagyapja megtiltotta, hogy játsszon a PUBG Mobile (Battlegrounds Mobile India) játékkal - számolt be a News18.
 

A bűnösségét már beismerő fiatalember, Arun Sharma PUBG Mobile függő volt, aminek a használatát korlátozta saját nagyapja, Narsingh Sharma és meg is verte őt, a fiú ezért bosszút esküdött hogy börtönbe záratja családtagját.

Ezt úgy akarta elérni, hogy valami súlyos bűntettbe keveri, amit valójában ő maga követ el. A szerencsétlen gyermek áldozat, Sanskar Yadav magánórára jött Narsingh Sharmához, a 20 éves gyilkos pedig ekkor csapott le rá, elrabolta, megkötözte és beragasztotta a száját, hogy ne tudjon segítségért kiáltani sem.

Nagyapja nevében váltságdíjat is követelt, de ez csak színjáték volt, hiszen Arun ezután megfojtotta a fiatal fiút, és testét Narsingh házának közelében helyezte el, hogy megkísérelje az öregre terelni a gyanút. A helyi rendőrség azonban hamar rájött a részletekre, így a gyilkos nem fogja megúszni szörnyű és felfoghatatlan tettét.
6 hozzászólás

SamsungFan

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez ******'>******* rettenetes.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

****házi patkány!!!!

válasz erre

peter97

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Az ilyen remélem nem a sitten rohad meg hanem kivégzik.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez egyszerűen szörnyű. Hogy lehet valaki ennyire gonosz?

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Rohadjon meg az ilyen.

válasz erre

Chico

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Rohadt beteg állat.

válasz erre